Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Волині поховали Ігоря Єремеєва

Субота, 15 серпня 2015, 19:25

Нардепа, голову депутатської групи "Воля народу" і  бізнесмена Ігоря Єремеєва поховали  у с.Острожець Млинівського району на Рівненщині.

Як повідомляє Радіо Свобода, у Луцькому кафедральному соборі відбулася панахида, а в драматичному театрі – церемонія прощання.  Попрощатися з Єремеєвим прибули близько тисячі людей, серед яких – політики, громадські діячі, представники волинської - колишньої і нинішньої - влади, бійці добровольчих батальйонів та волонтери, волиняни.

У похоронній церемонії взяли участь виконувач обов’язки голови депутатської групи "Воля народу" Андрій Деркач, народні депутати Ігор Лапін та Володимир Литвин, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, екс-депутат і землячка загиблого Катерина Ващук, Михайло Поплавський, екс-голови облдержадміністрацій Волині і Рівненщини Олександр Башкаленко і Василь Берташ та інші.

"Люди, які прийшли попрощатися із земляком, згадували його як благодійника. Тим часом охорона не дозволяла журналістам проводити відео- та фотозйомку не лише в театрі і соборі, а й на майданчику біля собору та на центральному перехресті села Острожець", - зазначає ЗМІ.

Усі фото з сайту volynpost.com
 
 
 
 
 
 

Єремеєв був самовисуванцем на виборах до Верховної Ради 2014 року по Маневицькому округу Волині. Доти він тісно співпрацював з Володимиром Литвином, який і сказав останнє слово перед похованням соратника.

Як відомо, Ігор Єремеєв був засновником паливно-промислової групи "Континіум" , до якої належать більше 400 АЗС, підприємства енергетики і харчової промисловості. Журнал "Фокус" оцінював його статки в 96 млн. доларів, Forbes – у 58 мільйонів.

Після падіння з коня, що призвело до тяжких травм, Єремеєва намагалися врятувати у швейцарській клініці. Депутат перебував у комі протягом 3 тижнів. 12 серпня він помер у лікарні у Цюріху у віці 47 років.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували НПЗ
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...