Аксьонов розповів про бажання італійських та німецьких депутатів відвідати Крим

Понеділок, 17 серпня 2015, 03:26

Аксьонов заявив, що депутати Італії та Німеччини виявили бажання відвідати Крим.

Про це він повідомив "Російській службі новин".

"Бажання [приїхати на півострів] виявляє і депутатський корпус Німеччини після приїзду французів, і Італії. Упевнений, що найближчим часом не тільки з Італії, до кінця року у нас будуть багато делегацій", - сказав Аксьонов.

Однак він зазначив, що документа, що підтверджує приїзд конкретних дипломатів або політиків, у нього поки немає.

Як повідомлялося, депутати італійського опозиційного "Руху 5 зірок", незважаючи на протест Києва, мають намір відвідати анексовний Росією Криму восени.

Раніше російські ЗМІ повідомили про можливий візит до Криму польських депутатів, а також вони поширювали інформацію про можливе відвідування анексованого півострова депутатами Бундестагу.

Однак, як стверджує представник фракції Лівої партії Александер Ной, його слова з інтерв'ю російському виданню "Известия" були неправильно інтерпретовані. Мовляв, йшлося лише про можливе обговорення цього питання у фракції в другій половині поточного року, проте "ні позитивної, ні негативної відповіді" депутат не давав.

Також про готовність відвідати Крим повідомляв заступник голови комітету у закордонних справах парламенту Угорщини Мартон Дьендьеші, один з лідерів партії "Йоббік", що виступає з націоналістичних позицій.

Як відомо, Французькі депутати, які відвідали 23 липня Крим, закликали скасувати санкції проти РФ.

Варто зауважити, що більшу частину французької делегації склали депутати від партії екс-президента Франції Ніколя Саркозі "Республіканці".

У відповідь Служба безпеки України заборонила в'їзд в нашу державу представникам цієї делегації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування