Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Ліві" депутати з Німеччини також хочуть відвідати окупований Крим

Понеділок, 3 серпня 2015, 03:14

Слідом за парламентарями з Франції та Італії відвідати окупований Крим планують і німецькі "ліві" депутати.

Про це повідомляє видання "Известия".

Депутат від парламентської партії "Ліві" Олександр Ной заявив, що представники його фракції розглядають можливість відвідування окупованого Криму.

Він також висловив свою підтримку відвідування анексованого півострова минулого місяця парламентською делегацією з Франції.

"Я вважаю поїздку французьких парламентаріїв у Крим правильною справою. Як обрані народом, вони повинні були показати і розповісти офіційній владі Франції, політикам, а також спільноті про те, що там відбувається насправді. Це правильне й показове рішення. Ліва партія Німеччини має відмінності в поглядах на політику з іншими партіями в бундестазі, тому можливість відвідин Криму для нас більш прийнятна", - підкреслив Олександр Ной.

Як повідомлялося, Французькі депутати, які прибули з візитом в анексований Крим, закликали скасувати санкції проти РФ.

Варто зауважити, що більшу частину французької делегації склали депутати від партії екс-президента Франції Ніколя Саркозі "Республіканці".

Водночас МЗС України попередив французьких депутатів про можливу заборону на в'їзд на територію України у випадку поїздки на окупований півострів. Візит депутатів засудили і в МЗС Франції, назвавши його порушенням міжнародного права.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: