На Донеччині за добу 4 мирних жителів отримали поранення, 1 жінка загинула

Вівторок, 18 серпня 2015, 13:46

За даними лікувально-профілактичних установ Донецької області 17 серпня в зоні проведення антитерористичної операції отримали поранення 4 цивільні особи, загинула 1 людина.

Про це у вівторок інформує прес-центр Донецької обласної військово-цивільної адміністрації з посиланням на дані лікувально-профілактичних установ.

Так мешканку міста Волноваха госпіталізували та прооперували в травматологічному відділенні центральної районної лікарні.

Поранену жінку з Авдіївки, яка підірвалась на розтяжці за містом, госпіталізовано до лікарні Димитрова.

В Маріуполі отримав вогнепальне поранення ще один цивільний. Його госпіталізовано до хірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги та прооперовано. Ще одна жінка від отриманих поранень померла в лікарні.

За інформацією голови Мар’їнської РДА Володимира Мороза, минулої ночі внаслідок обстрілу бойовиками житлових кварталів міста Мар’їнка осколкове поранення в живіт отримала 5-місячна дівчинка.

Дитину прооперували в Курахівській центральній районній лікарні, після чого за допомогою санавіації доправили в Дніпропетровськ. Станом на ранок 18 серпня стан дівчинки лікарі кваліфікували як стабільно середньої тяжкості.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування