Кримське і Станицю Луганську обстріляли, у Луганську поранили мирного жителя

Середа, 19 серпня 2015, 10:18

У ніч на 19 серпня бойовики обстрілювали село Кримське з танка, Станицю Луганську – з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї, а в Луганську у вівторок поранили мирного мешканця.

Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація у Facebook вранці 19 серпня.

"Кримське вночі обстріляв танк. Попадання прийшлися в район блокпосту", - сказано у повідомленні.

"У той же час недалеко від населеного пункту під час проведення саперних робіт отримав поранення сапер 24-ї механізованої бригади. Постраждалого доставлено до лікарні м. Сєвєродонецька", - зазначають у ОДА.

У Станиці Луганській обстріл вели з 22:00 до 01:00 з мінометів "Васильок", протитанкових та автоматичних гранатометів і зі стрілецької зброї. Загорівся будинок по вул. Лермонтова. Також було перебито газопровід, але до ранку ремонтникам вдалося його полагодити.

Близько 16:00 у вівторок, 18 серпня, у районі непрацюючого контрольного пункту пропуску в м. Луганськ із підствольного гранатомету вистрілом бойовика було поранено 50-річного мешканця с. Валуйське.

"Терористи заради задоволення своїх садистських нахилів почали обстрілювати мирних мешканців на іншому березі Сіверського Дінця", - заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

"Луганська обласна військово-цивільна адміністрація вже давно закрила цей пункт пропуску на окуповану територію у зв’язку з небезпекою для громадян", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...