Через обстріл Мар’їнки і Красногорівки постраждали 2 військових і цивільний

Середа, 19 серпня 2015, 10:56

Бойовики вранці обстріляли Мар’їнку і Красногорівку Донецької області, унаслідок цього поранено щонайменше двох військовослужбовців і мирного жителя.

"Близько 6:00 бойовики відкрили вогонь по місту (Мар’їнка). Постраждав чоловік 1957 року народження. Житель Мар'їнки був поранений у дворі приватного будинку по вул. Шевченка", - повідомляє ГУ МВС у Донецькій області.

З осколковими пораненнями його доставили до лікарні м. Курахове.

На місце обстрілу направили слідчо-оперативну групу Мар'їнського райвідділу міліції.

Інформація про потерпілих і руйнування уточнюється.

Водночас, за даними Донецької обласної держадміністрації станом на 8:00, у результаті обстрілу Мар’їнки і Красногорівки з важкої артилерії поранено двох військовослужбовців Збройних сил України, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Впродовж минулої доби в Мар’їнському районі відбувався обстріл н.п. Мар’їнка і Красногорівка із застосуванням важкої артилерійської і стрілецької зброї. Станом на 8 годину ранку 19 серпня відомо про двох поранених військовослужбовців ЗСУ", - зазначено в повідомленні.

Як повідомляє "Оборона Маріуполя" у Facebook, за минулу добу бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ в секторі "М": 3 рази позиції сил АТО обстріляли з артилерії (САУ 122 мм), 4 рази – з міномета 120 калібру, 3 рази – зі стрілецької зброї.

Також обстріляли позиції ЗСУ поблизу населених пунктів: Широкине – 3 рази, Чермалик – 3 рази, Новотроїцьке – 2 рази, Новоселівка – 2 і Богданівка – по одному разу.

"З 0:00 позиції ЗСУ були обстріляні 1 раз поблизу населеного пункту Старогнатівка з САУ 122 мм. Втрат серед особового складу немає. БПЛА не зафіксовано", - інформує "Оборона Маріуполя".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...