Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гузир не виключає свого другого пришестя в Генпрокуратуру

Середа, 19 серпня 2015, 16:30

Колишній перший заступник генерального прокурора Володимир Гузир не виключає, що може повернутися на роботу в Генеральну прокуратуру.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українським новинам".

"Я для себе такої можливості не виключаю", - сказав він.

Гузир заявив, що рішення про відставку далося йому важко і його відставка невигідна нікому.

"У мене інше питання - це на благо було зроблено чи на шкоду? Я думаю, що на шкоду. Бачите, як я помилився, думав, що піду як фактор роздратування і на цьому все закінчиться, але як тільки я пішов і призначили Юрія Севрука, відразу ж почалася інформаційна кампанія проти нього", - зазначив Гузир.

Він також заперечує, що Севрук є наближеним до нього.

"Розтиражували, що він нібито ставленик Гузиря. Він не може бути моїм ставлеником, оскільки наказ про призначення підписує генпрокурор", - додав він.

Гузир підкреслив, що до Севрука ставиться з великою повагою як до "юриста, патріота і висококласного фахівця".

Як відомо, конфлікт Сакварелідзе і його соратника Віталія Каська з рештою керівництва ГПУ почався після затримання 5 липня заступника голови слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця за підозрою в отриманні великого хабаря.

Шапакін і Корнієць вважаються близькими до генпрокурора Шокіна і його екс-заступника Володимира Гузира. Пізніше Гузир зі скандалом покинув свою посаду і його замінив Севрук, який також вважається представником "старої команди".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...