Автор "диктаторських законів" Олійник готує "мирну революцію" в Україні

Субота, 22 серпня 2015, 19:08

Так званий "тіньовий уряд", створений у Москві політиками-втікачами, яких  в Україні оголошено у розшук, планує незабаром провести в Україні "мирну революцію".

Про це, як пише Німецька хвиля, російському виданню "Газета.RU" заявив автор "диктаторських законів", регіонал Володимир Олійник.  

Згідно з повідомленням, Олійник заявив, що планує визнати анексію Криму Росією та навіть надати Донбасу самостійність. Утім, поки що агітувати за зміну влади в Києві Олійник збирається закордоном. За його словами, в Україні членів комітету "або вб'ють, або скажуть, що ти викинувся з вікна".

Також він заявив, що "невдоволені новими тарифами за комунальні послуги, безробіттям та падінням гривні українці вийдуть вже восени на вулиці".

"Саме тоді акції протесту підтримають регіональні відділення "Комітету порятунку України", куди увійшли невдоволені та люстровані "регіонали", чиновники та силовики", - заявив  Олійник. 

Як відомо, ГПУ порушила кримінальну справу за фактом заяв так "Комітету порятунку України", створеного у Москві екс-главою українського уряду Миколою Азаровим.

Ексс-прем'єр-утікач Микола Азаров вирішив заснувати "Комітет порятунку України", який буде його "урядом у вигнанні".  В ході презентації "Комітету" наприкінці липня представили  "альтернативного кандидата в президенти", яким став регіонал Володимир Олійник.

Олійник був одним із співавторів "диктаторських законів" 16 січня, голосування за які викликали загострення на Майдані. У грудні 2014 року генеральна прокуратура України пред'явила Олійнику підозру в організації незаконного голосування у парламенті за закони "16 січня. Він був оголошений в розшук.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...