Порошенко закликав політсили до об'єднання

Неділя, 23 серпня 2015, 10:19

Президент України Петро Порошенко закликав усі політичні сили до об'єднання.

Про це глава держави заявив у ході виступу з нагоди Дня державного прапора на Софійській площі у Києві 23 серпня. 

"Один-єдиний національно-державний стяг цінніший, ніж сотні партійних знамен. І це мій прямий заклик до всіх політичних сил. Закликаю всіх до єдності - перш за все тих, хто об'єднався у парламентську коаліцію - об'єднуватися зараз заради України", - заявив Порошенко.

Також, як  повідомляє прес-служба президента, глава держави наголосив на об’єднавчій ролі державного прапора.

"Наш державний прапор – пароль, за яким знати, хто у нас свій, а хто чужий", - зазначив Порошенко

Президент зазначив, що синьо-жовтий прапор майорить зараз над нашими позиціями на східному фронті.

За словами Порошенка, "синьо-жовті стрічки та шеврони стали символом мужності українських військовослужбовців, добровольців, волонтерів".

"Наш прапор –  живий свідок перемог і невдач – невдач, без яких, нажаль, не буває жодна війна. Час від часу він стає червоно-чорним: багряним від української крові, яку проливає на українсько-донецьких чорноземах російський агресор", - додав Порошенко.

Під час церемонії підняття державного прапору  президент підписав і передав на виставку бойових прапорів стяг, який напередодні у Чугуєві президенту вручив молодший сержант Павло Деревецький і який з бійцями 81-ї окремої аеромобільної бригади пройшов Авдіївку, Піски, Водяне, Донецький аеропорт.

Таким чином Президент розпочав флеш-моб "Підпиши прапор".

Фоторепортаж про День Прапора України на  Софійській Площі у Києві можна побачити тут.

Усі фото - Дмитра Ларіна
 
 
 

Як відомо, днями голова фракції БПП у Верховній раді Юрій Луценко повідомив, що партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність" та "УДАР" Віталія Кличка мають намір об'єднатися у партію "Солідарність-Удар". 

"Ми провели тривалі переговори з УДАРом і в результаті досягли згоди про те, що створюємо єдину партію "Солідарність-Удар" і йдемо до місцевих рад по всій країні разом", - заявив Луценко. 

Раніше Луценко заявляв, що "Блок Петра Порошенка" веде переговори про спільну участь у місцевих виборах з "Народним фронтом" і "Народним рухом", а "УДАР" поки згоди не дав. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування