Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб: Дисципліна в лавах бойовиків погіршилася, відмовляються воювати

Неділя, 23 серпня 2015, 22:01

Протягом 23 серпня до 18:00 ситуація вдовж лінії розмежування у зоні АТО залишалася стабільною, бойовики провокували сили АТО та застосовували переважно стрілецьку зброю.

Як повідомили у прес-центрі АТО, у темну пору доби ворог декілька разів порушив мінські угоди і використовував озброєння калібру понад 100 міліметрів. 

На Луганщині бойовики декілька разів обстрілювали позиції сил АТО в Станиці Луганській з гранатометів і великокаліберних кулеметів, з артилерії калібрів 152 і 122 міліметри та 120-міліметрових мінометів. 

В районі Маріуполя бойовики стріляли по Широкиному і Сартані з 152-міліметрової артилерії. 

Поблизу Донецька стріляли по Опитному та Авдіївці із 120-міліметрових мінометів. На Артемівському напрямку бойовики били з мінометів по Троїцькому. 

Окрім того, за оперативними даними штабу, в лавах бойовиків серйозно погіршилася дисципліна.

"Мобілізовані чоловіки відмовляються воювати в ході реальних бойових протистоянь. Зокрема, на поточному тижні в районі Новоласпи підрозділи, які були сформовані зі співробітників МВС та держбезпеки "ДНР" самовільно залишили позиції. Цей факт вчергове показує, що люди Донбасу втомилися від війни і лише московські ляльководи бажають продовжувати кровопролиття", - зауважили у штабі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування