Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Переговори КНДР і Сеула тривають безрезультатно другу ніч

Понеділок, 24 серпня 2015, 03:20

"Переговорний марафон" високопоставлених представників влади КНДР і Південної Кореї про зниження рівня військової конфронтації триває вже 14 з половиною годин і проходить з великими складнощами.

Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на південнокорейське агентство "Ренхап".

Про результати переговорів фактично нічого не відомо. У суботу делегації просиділи за столом переговорів всю ніч і розмовляли понад 10 годин.

У неділю південнокорейським військовим стало відомо, що в море вийшла велика частина з 77 підводних човнів КНДР, чого не відбувалося з часу Корейської війни. З одного з підводних човнів північні корейці недавно справили випробувальний пуск балістичної ракети, що вельми тривожить Сеул. До того ж раніше Південна Корея не змогла напередодні визначити місцезнаходження підводних човнів КНДР, що вийшли в Жовте і Японське моря.

Домовленість про діалог була досягнута в п'ятницю до закінчення терміну ультиматуму КНДР з вимогою припинити з Півдня мовлення з гучномовців агітаційних повідомлень проти північнокорейської сторони. Пхеньян погрожував знищити установки, якщо вимога не буде виконана. Влада Південної Кореї заявила, що не збираються згортати гучномовці.

В четвер на кордоні двох Корей сталася артилерійська перестрілка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування