Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Компанія, яка піарила уряд у США, відмежувалась від Ахметова

Вівторок, 25 серпня 2015, 17:29

Організація "Комунікації для змін", яка оплачувала піар-кампанію в ході візиту українських урядовців у США, відмежувалась від Ріната Ахметова і будь-яких українських спонсорів.

Про це на своєму Facebook написав один із співзасновників "Комунікації для змін" Олександр Харченко.

За його словами, їхня організація "постійно співпрацює з міжнародними донорами - і не працює з жодною українською організацією як джерелом коштів".

Сам Харченко запевняє, що і він "не має жодного відношення до пана Ахметова".

"Комунікації для змін" (створена людьми, які спочатку довго працювали над підтримкою комунікацій уряду України як волонтери - і розпочали це відразу після Майдану) підтримувала і організовували комунікаційну підтримку інвестфоруму в Києві "Support for Ukraine" навесні, розробляли і організовували кілька інформаційних кампаній: по децентралізації, енергоефективності, енергетичній незалежності, субсидіям, підтримці переселенців, малого та середнього бізнесу", - заявив Харченко.

Він також повідомив, що їхня організація планує "підтримати Форуми, що плануються у Берліні, а потім у Парижі".

Інша співзасновниця "Комунікацій для змін, Іветта Делікатна, також запевнила, що компанія фінансується закордонними донорськими грошима.

За її словами, що "всі ці проекти проводяться на кошти десятка міжнародних донорських організацій".

Як відомо, раніше депутат БПП Серій Лещенко оприлюднив документи, які свідчать, що піар візитів Яценюка і членів уряду у США оплачує структура, заснована людьми, які раніше працювали на Ахметова.

Міністр фінансів Наталя Яресько запевнила, що "Комунікації для змін" не будуть оплачувати просування її відомства у США, а гроші на це знайдуть у української діаспори.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування