Столтенберг в Тбілісі обговорить питання інтеграції Грузії в НАТО

Середа, 26 серпня 2015, 03:50

Питання інтеграції Грузії до Північноатлантичного альянсу обговорить з грузинською владою генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг під час дводенного візиту в республіку.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на МЗС Грузії.

"Столтенберг в Тбілісі розгляне повний спектр питань, пов'язаних з інтеграцією Грузії в НАТО і заплановані в цьому напрямку кроки, а також процес підготовки до Варшавського саміту НАТО", - йдеться в заяві відомства.

У прес-службі НАТО уточнили, що Столтенберг зустрінеться з президентом Грузії Георгієм Маргвелашвілі, прем'єр-міністром Іраклієм Гарібашвілі, спікером парламенту Давидом Усупашвілі, главою МЗС Тамар Беручашвілі і міністром оборони Тіною Хидашелі.

Також генсек Альянсу візьме участь у презентації спільного центру навчання та оцінки НАТО-Грузія на території навчального центру міністерства оборони республіки в Крцаніси (околиця Тбілісі).

Як сказала Хідашелі, візит Йенса Столтенберга і відкриття центру "має велике значення для Грузії" і дозволить "записати значиму сторінку в історію взаємин і співпраці Грузії і НАТО".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News