Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики вже відкрито здійснюють "марші" на передню лінію - Тимчук

П'ятниця, 28 серпня 2015, 09:59

Бойовики продовжують нарощувати силу на Донбасі й чинити обстріли, активніше за все вони діють у районі Донецька й на маріупольському напрямку.

Про це пише координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук вранці 28 серпня у Facebook.

"Особлива активність бойовиків протягом доби фіксувалася в районі н.п. Донецьк і південніше даного н.п., а також на приморському напрямку", - пише він.

"Бойовики продовжують активно проводити "комплекс заходів" спрямованих на "відбиття" міфічного "наступу українських військ", - повідомляє Тимчук.

Група ІС зафіксувала появу "у першій лінії" 2-х нових БТГ бойовиків, створених на основі мотострілкових батальйонів, посилених танками й артилерією. За інформацією ІС, також на різній стадії підготовки й зосередження перебуває ще 4-е БТГ (одна з них створюється на основі танкового батальйону).

"Також у район Дебальцевого перекинуто на посилення мотострілкову роту бойовиків (усього близько 90 осіб), при 4-х танках і 11-і ББМ. Крім того, у складі роти – два міномети 2Б9 "Волошка", значна кількість протитанкових засобів (РПГ, кілька одиниць ПТРК). Відзначається вкрай низький рівень дисципліни в підрозділі, різноманітна форма одягу", - пише Тимчук.

По Бахмутській трасі у напрямку н.п. Жолобок бойовики перекинули 4-гарматну батарею протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра" у супроводі 1 БРДМ-2 і 2 БМП-2.

При цьому Тимчук зазначає, що "терористи перестали здійснювати раніше вживані ними заходи для прихованого переміщення озброєнь на позиції".

"Артилерійські підрозділи й бронетехніка бойовиків відкрито, у денний час здійснюють марші, займають вогневі позиції й відкривають стрільбу безпосередньо "у першій лінії", - пише він.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе продолжают осущ...

Posted by Dmitry Tymchuk on Thursday, August 27, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування