Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У бійців Коломойського вилучили 2 сотні одиниць зброї - Пасішник

П'ятниця, 28 серпня 2015, 10:35

У служби охорони Кременчуцького НПЗ, які блокували офіс "Укртранснафти", вилучили більше ніж дві сотні одиниць зброї.

Про це у своєму Facebook повідомив у п'ятницю виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник.

"Вчора працівниками МВС було роззброєно приватну армію відомого олігарха, яка нещодавно, за викликом господаря, виїжджала на "допомогу" в Укрнафту та інші державні підприємства нафтогазового напрямку. Також, ці бійці вже місяць блокують Кременчуцьку філію Укртранснафти", - написав він.

За словами Пасішника, всього вилучено 196 одиниць нарізної зброї та 20 одиниць гладкоствольної зброїі, яка незаконно зберігалася під виглядом мисливської в спеціально облаштованих казармах, в яких дислокувався цей "батальйон мисливців".

"Наразі, приватівці забігали по високих кабінетах з метою вирішити "по-тихому" цю проблему і повернути зброю. Прошу народних депутатів та ЗМІ не допустити повернення цієі зброю в незаконний обіг та взяти це під особистий контроль!", - додав він.

Як відомо, 1 серпня Пасішник повідомив, що кількадесят невідомих штурмували станцію ЛВДС "Кременчук "Укртранснафти".

2 серпня у Кременчуці вхід та виїзд до філії "Укртранснафти"  заблокували невідомі у спецодязі Кременчуцького НПЗ. 

31 липня ПАТ "Укртранснафта" припинила подачу видобутої "Укрнафтою" нафти на заводи "Укртатнафти" через дефекти, виявлені на магістральному нафтопроводі "Глинська-Кременчук". 

ПАТ "Укрнафта" заявила про загрозу припинення видобутку нафти та газу через призупинення ПАТ "Укртранснафта" приймання та транспортування нафти.

Пізніше Кременчуцький НПЗ, що входить до компанії "Укртатнафта", також заявив про загрозу зупинки через зрив поставок сировини компанією "Укртранснафта".

2  серпня  "Укртранснафта" відновила постачання нафти на Кременчуцький НПЗ, однак керівники виробничих підрозділів терміново викликали працівників, у яких вихідний або відпустка, й вимагали вийти на роботу 3 серпня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування