Гончаренко каже, що його не били помічники Саакашвілі

П'ятниця, 28 серпня 2015, 20:18

Депутат від БПП Олексій Гончаренко стверджує, що інформація про його побиття в Одесі є спробою дискредитувати команду президента.

Про це він сказав "Українській правді", коментуючи інформацію, яку поширила одеська журналістка Віра Запорожець.

"Вчора, за свідченнями численних очевидців, в будівлі обласної адміністрації був побитий народний депутат України Олексій Гончаренко. За словами свідків інциденту, били його ногами помічники Саакашвілі. Причиною побиття став той факт, що Гончаренко нібито торгує місцями у майбутньому списку БПП + НФ + УДАР", - написала Запорожець на своєму Facebook.

"Після побиття, за словами очевидців, Гончаренко викинули з будівлі. На моє запитання "Чи правда, що вас побили помічники Саакашвілі?" Гончаренко відповів: "Я не коментую цю ситуацію", - додала вона.

 

Водночас "Українській правді" Гончаренко одразу прямо не відповів на запитання про те, побили його чи ні. Він захотів коментувати цю інформацію лише після того, як прочитає повідомлення, яке поширила Запорожець.

Згодом депутат запевнив, що у четвер він був в Одесі, але не бачив Саакашвілі.

Гончаренко заявив, що його не били, а чутки про побиття є спробою дискредитувати команду президента. 

"А з приводу продажу місць у партійних списках... Це ахінея. Які місця можна продати? Немає більше місць!" - сказав він.

У п'ятницю журналісти бачили депутата на з'їзді "БПП "Солідарність", але не помітили слідів побиття.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування