Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одеській облраді проводять обшук

Субота, 29 серпня 2015, 18:32

Співробітники ГУ МВС України в Одеській області та прокуратури області проводять обшук у приміщеннях Одеської облради.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на слідчого слідчого управління ГУ МВС України в Одеській області В'ячеслава Уштвана, силовики мають намір вилучити документи, пов'язані з продажем комунального майна на аукціоні, який провела Одеська облрада.

Уштван уточнив, що заяву у правоохоронні органи, у зв'язку з якими силовики прийшли в Одеську облраду, написав голова Одеської міської парторганізації ВО "Батьківщина" Григорій Гріншпун.

На слідчі дії прес-служба Одеської ОДА запросила журналістів. Згідно з повідомленням, початок обшуку було заплановано на 15:15.

Фото Костянтина Гака

Як відомо, Одеську облраду очолює найближчий соратник заступника голови фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді Олексія Гончаренка - Михайло Шмушкович.

Аукціони відбулися 31 липня і 14 серпня, на думку Гріншпуна, на них чиновники облради допустили порушення інтересів громади Одеської області - були продані частина Будинки прийомів Одеської ОДА, будівля - пам'ятник архітектури т.зв. Масонський будинок, пальове поле біля Палацу спорту і база відпочинку на одному з островів на Дунаї та інше майно.

Як відомо, раніше одеська журналістка Віра Запорожець заявила, що у будівлі Одеської ОДА побили нардепа Олексія Гончаренка.

"За словами свідків інциденту, били його ногами помічники Саакашвілі. Причиною побиття став той факт, що Гончаренко нібито торгує місцями у майбутньому списку БПП + НФ + УДАР", - повідомила Запорожець.

Сам Гончаренко заявив, що  інформація про його побиття в Одесі є спробою дискредитувати команду президента. Інформацію з приводу продажу місць у партійних списках Гончаренко назвав ахінеєю. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування