У Харкові – одразу два мітинги: Євромайдан vs Добкін

Понеділок, 3 серпня 2015, 13:08

Одразу два мітинги з протилежними вимогами проходять у Харкові.

Як повідомляє "Укрінформ", до двохсот осіб із плакатами "Даєш право вибору!" і "Законну реєстрацію Опоблоку!" зібралися напроти приміщення Харківської облдержадміністрації.

Серед них – екс-губернатор Харківської області, а нині народний депутат від так званого "Опозиційного блоку" Михайло Добкін.

"Близько 3 місяців облуправління юстиції не реєструє місцеву організацію "Опозиційного блоку", що необхідно для участі у виборах. Ми хочемо нагадати владі про її обов'язки, аби вона провела реєстрацію", - зазначив Добкін.

За його словами, мітинг спочатку планувався біля Головного управління юстиції і Харківській області. "Оскільки там зібралися активісти інших організацій, ми змінили місце збору, аби уникнути конфлікту", - зауважив Добкін.

У цей самий час під Управлінням юстиції зібралися три десятки активістів Євромайдану та організації "Громадська варта". У руках у них плакати: "Харків без "Опозиційного блоку!", "Харків. Спецрегіон vs Крим. Донбас", "Опозиційний блок. Партія регіонів. Сепаратизм. Війна".

Вхід в Управління юстиції перекрито легковим автомобілем з українським прапором. Через динамік транслюються пісні українських виконавців. Порядок охороняють більш як півсотні міліціонерів.

За словами координатора Євромайдану Володимира Чистиліна, акцію припинять, коли "Опоблоку" відмовлять у реєстрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News