Силовики ведуть переговори з людьми, які забарикадувалися в офісі "Опоблоку" - ЗМІ

Понеділок, 3 серпня 2015, 14:55

Міліція проводить переговори з людьми, які забарикадувалися в будівлі колишнього офісу "Партії регіонів", а нині - "Опозиційного блоку" в Харкові.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

За його словами, переговори ведуть з людиною, яка представилася помічником народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна.

Як передає кореспондент агентства, зараз місце події оточене, на місці працює слідчо-оперативна група, експерти.

Міліція розширила кільце оточення біля будівлі. В оточенні перебувають співробітники добровольчого спецпідрозділу МВС України "Східний корпус".

Крім того, у двір до чорного входу підігнали мікроавтобус із тонованим склом і автобус, імовірно, для вивезення людей, що перебувають у будівлі.

Раніше в Харкові біля офісу Добкіна сталася сутичка активістів "Правого сектора" і "Громадської варти" з представниками нардепа.

Декілька десятків молодих людей у камуфляжі і з закритими балаклавами обличчями напали на будівлю, яка нині використовується як офіс народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна. Люди розбили вікна в мікроавтобусі, що стоїть перед будівлею. Самі вони кидали каміння і петарди у будівлю, чути також звуки пострілів.

Серед нападників були активісти запасного батальйону Добровольчого українського корпусу (ДУК) "Правий сектор", а також активісти організації "Громадська варта. Харків".

За їх словами, першими силу застосували "тітушки Добкіна, що забарикадувалися в офісі, які відкрили стрільбу з травматичної зброї". Після цього, як стверджують активісти, вони застосували "силу у відповідь" - камені й петарди.

Вони також запевняють, що в мікроавтобусах, які вони розгромили, були паспорти громадян Придністров'я, яких, на їхню думку, привезли в місто для "розхитування ситуації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News