Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики "ЛНР" запевняють, що 1 вересня не стрілятимуть

Понеділок, 31 серпня 2015, 12:18

Представник бойовиків "ЛНР" Владислав Дейнего заявив, що вони будуть дотримуватися досягнутих раніше домовленостей про повне припинення вогню з 1 вересня.

Про це повідомляє в понеділок російський "Інтерфакс".

"Всі рішення (про повне припинення вогню з 1 вересня) у нас прийняті", - заявив він.

Як повідомлялося, в середу учасники Контактної групи по Україні на зустрічі в Мінську висловили намір забезпечити стале припинення вогню на всій лінії зіткнення в Донбасі до 1 вересня.

"Тристороння контактна група вважає за необхідне з початком навчального року забезпечити стале припинення вогню на лінії зіткнення на період першого тижня в школі", - заявив журналістам спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік.

"Сторони обміняються даними про точне місцезнаходження шкіл і передадуть відповідну інформацію ОБСЄ. А 1 вересня ми перевіримо, як виконується ця домовленість (про припинення вогню)", - сказав Сайдік.

Згідно з даними штабу АТО, у неділю та понеділок вранці бойовики значно знизили кількість обстрілів українських військових.

У той же час в штабі АТО висловлювали побоювання, що на 1 вересня бандформування "ДНР" запланували провокаційні заходи - обстріли шкіл та інших навчальних закладів регіону - в яких планують звинуватити сили АТО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування