Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-міністр Шевченко спростував відкриття кримінальної справи проти нього

Субота, 8 серпня 2015, 00:47

Колишній міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко спростував інформацію про те, що проти нього відкрито кримінальне провадження.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

 "Документ, який Ляшко опублікував на своїй сторінці в фб свідчить лише про те, що внесені до реєстру відомості про справу за фактом брехливих висловлювань Ляшко по відношенню до мене. Ніякого справи проти мене немає. Мене також запрошували до МВС у цій справі як свідок і я надав всі пояснення і документи, що доводять мою невинність ", - заявив Шевченко.

Він також додав, що "це справа не має жодних перспектив і є нічим іншим як продовженням політичного переслідування, яке здійснюється за наказом Яценюка".

Ляшко, як завжди, нахабно бреше! Ніякого крімінального провадження ПРОТИ мене немає. А от справа проти Ляшка за наклеп т...

Posted by Ігор Шевченко on 7 августа 2015 г.

Крім того, Шевченко заявив, що МВС відкрило провадження за фактом висловлювань Ляшко на його адресу.

 

Раніше Олег Ляшко заявив, що проти відправленого у відставку міністра екології Ігоря Шевченко порушено справу за статтею "незаконне збагачення".

Нагадаємо, 2 липня Верховна Рада за поданням Кабміну відправила у відставку міністра екології Ігоря Шевченка.

Скандал довкола нього спалахнув після того, як народний депутат Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком газового олігарха Олександра Онищенка.  

У свою чергу Шевченко заявив, що його відправили у відставку через боротьбу із корупцією.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування