Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балтійський флот РФ підняли за тривогою

Четвер, 10 вересня 2015, 09:31

З'єднання і частини Балтійського флоту підняті по тривозі в рамках спільних російсько-білоруських навчань "Щит Союзу-2015".

Про це повідомляє "РИА Новости", посилаючись на інформацію міноборони РФ.

Вранці 9 вересня за тривогою було піднято особовий склад органів військового управління Балтійського флоту, кораблі і морська авіація, а також ряд з'єднань і військових частин берегових військ флоту.

Підрозділи берегових військ з бойовою технікою та озброєнням висуваються в райони формування колон, після чого їм належить здійснити багатокілометрові марші на полігони Калінінградської області.

Як повідомляється, російські військові відпрацюють відбиття нападу умовного противника, орієнтування в незнайомому районі та питання життєзабезпечення на привалах, подолання заражених ділянок місцевості, відбиття нападу диверсійно-розвідувальних груп і ударів авіації.

Раніше повідомлялося, що три з'єднання Повітряно-десантних військ РФ було піднято за тривогою в ході раптової перевірки боєздатності військ Центрального військового округу.

Корабельні з'єднання й берегові війська Каспійської флотилії РФ у рамках раптової перевірки військ Центрального військового округу приведено у вищі ступені боєздатності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування