ВМФ Росії виконає ракетні стрільби в ході раптової перевірки

Четвер, 10 вересня 2015, 05:44

Корабельні з'єднання і берегові війська Каспійської флотилії РФ в рамках раптової перевірки військ Центрального військового округу приведені у вищі ступені бойової готовності.

Про це повідомляє Міноборони РФ.

"З пунктів постійного базування в Астрахані та Махачкалі в райони розосередження в Каспійському морі вийшло близько 40 бойових кораблів і суден забезпечення", - йдеться в повідомленні.

Екіпажі кораблів відпрацюють в морі протимінні і протівопідводно-диверсійні дії, виконають завдання з оборони пунктів базування, захисту морських комунікацій і районів морської економічної діяльності.

"Відповідно до призначення корабельних тактичних груп екіпажі готові виконати ракетні та артилерійські стрільби по різних цілях, а також тралення мін", - наголошується в повідомленні.

Всього на Каспійській флотилії у заходах раптової перевірки задіяно близько 3 тис. вйськовослужбовців і більше 120 одиниць військової техніки.

Також три з'єднання Повітряно-десантних військ РФ були підняті по тривозі в ході раптової перевірки боєготовності військ.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін в рамках раптової перевірки перевів у повну бойову готовність Центральний військовий округ, повітряно-десантні війська та військово-транспортну авіацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування