Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медсестра, що побила євромайданівця у Харкові, вийшла на свободу

П'ятниця, 11 вересня 2015, 15:01

Харківська медсестра Ольга Воржеїнова, яка добивала ногами євромайданівця у квітні 2014 року, вийшла на свободу за амністією.

Про це пише повідомив прес-секретар Управління Державної пенітенціарної системи України в Дніпропетровській області Ярослав Костюченко, пише Depo.Харків.

"Її звільнено за амністією", - сказав Костюченко.

Він зазначив, що влітку одразу після того, як набув чинності вирок Воржеїновой, вона звернулася до суду з проханням про застосування до неї амністії.

"Фактично вона не відбувала покарання. Вона була в Орджонікідзевському виправному центрі №79 рівно стільки, скільки знадобилося для розгляду її клопотання", - сказав Костюченко. Він додав, що Воржїнова нині - вільна людина.

Видання з посиланням на свої джерела зазначає, що вона мала право на амністію, оскільки доглядає за старою матір'ю та донькою, яка є інвалідом з дитинства.

У соцмережах вже з'явилося фото користувачів, котрі бачили Воржеїнову у харківському метро.

Нагадаємо, у лютому цього року суд визнав Воржеїнову винною та засудив її до 1 року та 6 місяців обмеження свободи у колонії-поселенні.

Як повідомлялося, 13 квітня 2014 люди з георгіївськими стрічками, озброєні битами і палицями, напали на прихильників цілісності України, коли ті вже закінчували свій мітинг і розходилися.

Кількох людей наздогнали їх та побили в метро.

Жінки з георгіївськими стрічками намагалися добивати побитих ногами з криками "це нелюди!". На відео, викладеному в інтернеті, користувачі соціальних мереж упізнали лікаря Воржеінову.

Побитий сепаратистами в Харкові викладач ХАІ Володимир Сілевіч опинився у важкому стані в реанімації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування