Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко погрожує коаліції демаршем

Понеділок, 14 вересня 2015, 12:23

Голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягає не перегляді тарифоутворення на газ і комунальні послуги та індексації зарплат і пенсій.

Про це вона сказала на засіданні погоджувальної ради у понеділок.

"Ніякої індексації заробітних плат та пенсій згідно з українськими законами зараз не відбувається. Згідно з законами треба на 73 відсотки підвищити пенсії і заробітні плати. Це та безтолкова інфляція, яку запустила абсолютно непрофесійна політика", – заявила вона.

Анонсоване підвищення соціальних стандартів на 10- 13 відсотків Тимошенко пов’язує з виборами:

"Перед виборами кинути таку "фінансову кістку", - вважає політик.

За словами Тимошенко, її фракція буде наполягати на індексації в 73%.

Також фракція вимагатиме поставити у вівторок "одним з перших питань поставити звіт парламентської комісії по тарифам" а також законопроект №2835 про зниження ренти на газ.

Лідер "Батьківщини" закликала Генеральну прокуратуру негайно розслідувати заяву партії про перевірку дії посадових осіб, винних у спотворенні тарифоутворення на газ і комунальні послуги і покарати винних:

"Якщо не буде цього зроблено, я офіційно заявляю, що партія "Батьківщина" не буде голосувати за жоден закон крім підвищення соціальних стандартів поки не будуть знижені тарифи на базі правильно прийнятих законів і антикорупційних розслідувань", - заявила Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування