Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОБСЄ: Бойовики обмежують доступ до "ділянок з високими стінами і охороною"

Понеділок, 14 вересня 2015, 23:47

Спеціальна моніторингова місія  ОБСЄ повідомляє про обмеження доступу з боку представників "ДНР" на деякі підконтрольні їм території Донецької області.

Згідно зі  звітом ОБСЄ, 13 вересня у контрольованій "ДНР" Макіївці  спостерігачі помітили "три ділянки з високими стінами в різних місцях - одна в населеній місцевості і дві інші - в промислових зонах, які охороняли озброєні люди в уніформі військового типу".

"Через високі стіни спостерігачі не змогли підтвердити наявність артилерії або бронетехніки всередині. Біля воріт однієї ділянки представники місії побачили напис "Батальйон "Схід" і прапор "ДНР", - зазначають в ОБСЄ.

Також повідомляється, що 12 вересня на контрольно-пропускному пункті у підконтрольному "ЛНР" селищі Донецький (49 км на північний захід Луганська), командування "ЛНР" відмовило місії ОБСЄ у доступі до н.п. Жолобок (48 км на північний захід Луганська), пославшись на проблеми безпеки.

"Моніторинговій місії довелося повернутися (у місце дислокації)", - йдеться у звіті.

"11 вересня на контрольно-пропускному пункті в місті Кіровськ (50 км на північний захід Луганська) озброєний представник "ЛНР" зупинив СММ на 20 хвилин, і пропустив спостерігачів лише після того, як він порадився зі своїм "куратором", - повідомили в ОБСЄ.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування