Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

2 бійців ПС, причетних до перестрілки в Мукачевому, загинули в аварії - ОДА

Вівторок, 15 вересня 2015, 10:10

У Дніпропетровській області в аварії загинули двоє представників "Правого сектора", які брали участь у скандальних подіях 11 липня на Закарпатті.

Про це повідомляється на сайті Закарпатської обласної держадміністрації 15 вересня.

"8 вересня о 5:45 ранку в Покровському районі Дніпропетровської області поблизу бази "Правого сектора" сталася аварія, в результаті якої загинули кілька чоловік. Легковик із представниками "Правого сектора", котрі, як встановила подальша експертиза, були в нетверезому стані, врізався у військовий автомобіль з бійцями військової частини 1402", - йдеться у повідомленні.

"У результаті аварії двоє військовослужбовців в.ч. 1402 загинули на місці. Крім них на місці загинув один представник "Правого сектора", а ще один отримав важкі травми", - інформує Закарпатська ОДА.

"Як з’ясувалося згодом, обидва представники "ПС" брали участь у подіях 11 липня в Мукачеві й переховувалися в Дніпропетровській області від правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

У керівника Закарпаття Геннадія Москаля наголошують, що бойові дії в Дніпропетровській області "не ведуться й ніколи не велися".

"Загиблого представника "ПС" поховали як невідомого, а травмованого доставили в Дніпропетровську обласну лікарню ім. І.Мечникова, де він знаходився під вигаданим прізвищем як мешканець Рівненської області", - йдеться у повідомленні ОДА.

"14 вересня він помер від отриманих під час аварії травм. Прізвище померлого - Копосович Роман, 1989 року народження, мешкав він у с. Збини Воловецького району Закарпатської області", - інформують у відомстві.

"Встановленням особи іншого представника "ПС", що загинув у ДТП й похований як невідомий, займаються силові структури", - додають там.

Як відомо, 11 липня цього року в Мукачевому сталося збройне зіткнення між "Правим сектором", оточенням депутата Верховної Ради від "Волі народу" Михайла Ланьо та правоохоронцями. В результаті загинули кілька людей.

Причиною зіткнення, за однією з версій, були спроби перерозподілу контрабандних потоків, зокрема - контрабанди сигарет.

6 серпня Москаль повідомляв, що з 14 осіб, які брали участь у стрілянині, – "1 убитий, 2 здалися, 2 поранені, а інші (9 - ред.) знаходяться зі зброєю невідомо де".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...