Газета "Вести" отримала головреда замість Гужви

Середа, 16 вересня 2015, 12:42

Головним редактором газети "Вести" призначена Оксана Омельченко, яка працює у виданні з початку його заснування і з липня виконувала обов'язки головреда видання замість Ігоря Гужви.

Про це повідомляє Телекритика з посиланням на прес-службу медіахолдингу "Вести Україна".

"Ми практично завершили основний етап кадрових призначень в холдингу "Вести Україна" з урахуванням наших завдань розвитку - якість, творчість, бізнес. Сьогодні ми призначаємо на посаду редактора газети "Вести" Оксану Омельченко", -  сказала голова ради директорів медіахолдингу Ольга Семченко.

"Ми безумовно цінуємо свої кадри і надаємо їм можливість для кар'єрного зростання. Оксана відмінно знає специфіку щоденної газети, адже вона стояла біля витоків створення "Вестей", - додала Семченко.

Оксана Омельченко. Фото з її ФБ

Оксана Омельченко 15 років працює у сфері журналістики. Раніше працювала редактором відділів та заступником головного редактора у виданнях "День", "Економічні вісті", "Газета 24", "Сегодня".

Нагадаємо, 29 липня стало відомо, що головний редактор газети "Вести" і керівник холдингу "Мультимедіа інвест груп"Ігор Гужва,який називав себе власником газети й холдингу,залишив медіхолдинг "Вести Украина", продавши свою частку, і звільнився з посади головного редактора газети.

В офіційній заяві холдингу йдеться, що Ігор Гужва прийняв рішення припинити роботу в "Вести Украина" і продав свою частку корпоративних прав в медіахолдингу. У своєму зверненні до колективу він повідомив, що залишає посаду головного редактора газети "Вести",  і подякував за спільну роботу.

Відповідно до заяви, офіційні права власності на всі активи медіахолдингу, а саме: телеканал UBR, радіостанцію "Вести", щоденну газета "Вести", сайт vest-ukr.com, а також журнал "Вести. Репортер", наразі належать кіпрській компанії Media Holding Vesti Ukraine.

Раду директорів холдингу очолила Ольга Семченко була прес-секретарем колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якому ЗМІ приписують власність медіахолдингу "Вести".  

Як повідомляла "Телекритика", Ігоря Гужву підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму 17,8 млн грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...