Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сакварелідзе обіцяє звільнити всіх заступників

Четвер, 17 вересня 2015, 01:38

Новопризначений прокурор Одеської області, заступник голови ГПУ Давид Сакварелідзе пообіцяв звільнити всіх заступників свого попередника.

Про це повідомляє агенство Українські новини.

Такі радикальні дії він пояснює тим, що необхідно ламати корупційні схеми, що діяли в прокуратурі.

"Помилки при призначеннях можливі, головне - щоб не було корупційної вертикалі", - підкреслив він.

У свою чергу голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі зазначив, що щорічно одеська прокуратура "передавала наверх" від $ 5 млн (примітно, що колишній одеський прокурор Роман Говда після призначення Сакварелідзе буде переведений на роботу в ГПУ).

Давид Сакварелідзе висловив готовність працювати 24 години на добу, щоб виправдати очікування громадськості і анонсував розкриття найближчим часом гучних справ в Одесі і в цілому по Україні.

"Ми повинні бути нещадними, мати нульову толерантність до прокурорів і чиновників, які наживаються у воєнний час, коли економіка країни впала. Буде дуже жорстка реакція", - сказав він.

Сакварелідзе працює в Генеральній прокуратурі України замгенпрокурора з лютого 2015 року. Перебуваючи на цій посаді, за його словами, зіткнувся з протидією "старої команди" прокурорів, які блокують реформи в Генпрокуратурі. Сам Сакварелідзе відповідає в ГПУ за її реформування, зокрема - відбір місцевих прокурорів, і боротьбу з корупцією.

Як повідомлялося, Сакварелідзе став прокурором Одеської області за сумісництвом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...