Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У мережі з'явилося нове відео побиття "Беркутом" журналістів на Майдані

Четвер, 17 вересня 2015, 03:10

На відеохостингу YouTube опубліковано відео побиття "Беркутом" журналіста і оператора "5 каналу" під час протестів на Майдані в лютому 2014 року.

Журналіст Азад Сафаров, який фігурує на запису, прокоментував ролик на своїй сторінці в Facebook.

"Це відео ви ніде не бачили раніше. Це відео як "Беркут "у лютому 2014 дубасив оператора і журналіста 5 каналу ... Ви тільки подивіться, з якою насолодою десяток мавп в броніках і шоломах труять газом оператора, як потім стягують його за шию на землю (1.34), б'ють його головою об бетон, б'ють мене ногами, руками, і кожен хоче дотягнутися ... Вгадайте, скільки з цих макак заарештували?" - написав журналіст.

Сафаров зазначив, що це відео півтора року було у слідчого.

Як відомо, 26 червня співробітники Генеральної прокуратури та Служби безпеки України затримали екс-беркутівця, чинного співробітника київської міліції Янишевського за підозрою в причетності до розстрілу 39 євромайданівців 20 лютого 2014 на вулиці Інститутській у Києві.

Також повідомлялося, що Печерський райсуд Києва продовжив до 1 жовтня запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для екс- "беркутівців" Олександра Маринченко та Сергія Тамтури, підозрюваних у розстрілі 39 активістів євромайдану.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...