МВС обіцяє завершити розслідування по керівництву рятувальної служби до жовтня

Четвер, 17 вересня 2015, 10:57

Міністерство внутрішніх справ має намір до жовтня завершити розслідування кримінального провадження проти колишнього голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його колишнього заступника Василя Стоєцького.

Про це журналістам сказав керівник слідчої групи МВС Євген Кожуховский, передають "Українські новини".

"Досудове розслідування заплановано закінчити в найкоротші терміни, мова йде про терміни - кінець вересня 2015 року", - повідомив він.

За його словами, правоохоронці встановили нові епізоди злочинної діяльності вказаних осіб і на даний момент остаточне повідомлення про підозру перебуває на узгодженні в Генеральній прокуратурі.

МВС інкримінує Бочковському і Стоєцькому привласнення 1.1 млн та розтрату 6.50 млн держкоштів, а також вимагання грошей у підлеглих.

У рамках розслідування справи направлені запити про надання правової допомоги до правоохоронних органів Кіпру, Латвії, Белізу.

На майно та кошти підозрюваних судом накладено арешт.

Як повідомлялося, 25 березня Бочковський і Стоєцький були затримані на засіданні Кабінету міністрів через підозру в корупції при закупівлі паливно-мастильних матеріалів для ДСНС у компаній "Юкойл" і "Альянс".

28 березня підозрювані були арештовані судом, але через 4 дні вийшли під заставу 1.84 млн гривень кожен.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...