Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інститут сучасної Росії представив доповідь про агресію РФ в Україні

Субота, 19 вересня 2015, 00:35

Експертний центр Інститут сучасної Росії (ІСР), який базується в США, представив у Вашингтоні аналітичну доповідь "Вторгнення під маскою: брудна війна Кремля в Україні".

Про це пише Deutsche Welle.

У доповіді аналізуються методи і цілі російських військових в українському конфлікті. Презентація пройшла у Вашингтоні.

88-сторінкове дослідження гібридної війни підготовлено співробітниками онлайн-видання The Interpreter.

Автори англомовної доповіді, серед яких Джеймс Міллер і Майкл Вайс, проаналізували хід військових дій в Україні "з початку "євромайдану" і по сьогоднішній день", приділивши особливу увагу "присутності російської військової техніки і контингенту в зоні конфлікту".

Також ними зібрані дані, які доводять, що "в донбаському конфлікті загинули сотні російських військових".

Автори доповіді підтверджують, що військова техніка і зброя надані сепаратистам з Росії, а "уряд Росії безпосередньо координує військові дії сепаратистів" з метою здійснити вторгнення в Україну, для чого зводяться військові бази між Маріуполем і Донецьком.

Російських військовослужбовців, загиблих в ході конфлікту, таємно ховають і нагороджують посмертно, засекретивши всі обставини їх загибелі.

Інститут сучасної Росії заснований Павлом Ходорковським, сином Михайла Ходорковського, в Нью-Йорку в 2010 році і є частиною руху "Відкрита Росія". PDF-файл з англійським текстом доповіді про конфлікт на Україні доступний для вільного скачування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування