Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОБСЄ виявила у бойовиків танки і "Гради" біля лінії розмежування

Неділя, 20 вересня 2015, 05:29

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала пересування військової техніки і зброї в районах, з яких вони мали бути відведені згідно з Мінськими угодами.

Про це йдеться у звіті місії за 18 вересня.

"У районах контрольованих "ЛНР"- Круглик, Мирне і Успенка (31 км, 28 км, 23 км на південний захід від Луганська відповідно), СММ бачили в цілому 34 танка (Т-64 і Т-72) і 9 гаубиць", - наголошується в звіті.

Також, за даними повітряного спостереження ОБСЄ, в районі міста Красний Луч, підконтрольного "ЛНР", знаходяться 5 реактивних установок залпового вогню.

У н.п. Новотошківське, підконтрольного Україні (53км на північний захід від Луганська), спостерігачі зафіксували один основний бойовий танк Т-64, дві бойових машини піхоти, обладнані протитанковими керованими ракетними системами.

Також спостерігачі зафіксували наявність і рух озброєння і військової техніки за лініями розмежування сторін і територій, з яких дане озброєння має бути відведено.

У підконтрольному урядові Щасті спостерігачі зафіксували 12 бронетранспортерів, на кожному з яких було по кілька солдатів, які рухалися на північний захід.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...