Клименко вдає, що з новою владою не домовляється

Понеділок, 21 вересня 2015, 16:34

Оголошений у розшук екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко запевняє, що не має жодних стосунків з чинною українською владою.

Про це він заявив під час віртуальної прес-конференції, яка проходила у понеділок.

"Насправді ніяких стосунків (з новою владою) у нас немає з однієї простої причини – по-різному дивимося на розвиток нашої країни. У нас кардинально різні погляди", - сказав він.

"Я прошу не забувати, що я був міністром доходів і зборів, був головою податкової служби і багатьох сьогодні олігархів і бізнесменів – я знаю їхні декларації. Точно не всі хочуть, щоб ця інформацію була публічною", - зазначив Клименко.

Водночас він прямо не відповів про свій стосунок до холдингу "Вести".

"Якщо говорити про ЗМІ, то за останні півтора року мені приписали близько десятка різних видань. Якщо сьогодні я буду говорити, що газета "Вести", газета "Сегодня", телеканал "Інтер", 1+1… і ви б навели аргументи до чого я маю відношення – то завтра в ці компанії прийдуть правоохоронні органи і проводитимуть обшуки, і колективи отримуватимуть дискомфорт. Тому це питання я залишу без відповіді", сказав Клименко.

Між тим на запитання про те, як Клименку вдалося зберегти діючу компанію Unison group, він заперечив свою причетність до групи.

Разом з тим під час розмови з журналістами міністр-утікач так і не розповів, де він зараз живе.

Як відомо, нещодавно Клименко через свою цивільну дружину офіційно сконцентрував у своїх руках власність на медіа-холдинг "Вести", видання якого після цього стали значно поблажливішими до нинішньої влади в Україні.

Проти Клименка в Україні порушено кілька кримінальних справ,частину його активів заблокували, а сам він потрапив у санкційні західні списки.

Раніше свій "комітет порятунку" України організували також колишні колеги Клименка по уряду і Партії регіонів на чолі з Миколою Азаровим.

Українська правда

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування