Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Тягнибока потрапив у ДТП — ЗМІ

Понеділок, 21 вересня 2015, 21:32

Син лідера ВО "Свобода" Гордій Тягнибок потрапив у ДТП на Рівненщині.

Як повідомляє "Рівне вечірнє" з посиланням на начальника прес-служби обласного управління МВС Інну Березовську, хлопець сам повідомив про аварію правоохоронцям.

"Це сталося на заокругленій ділянці дороги Київ-Чоп, що біля Птичі у Дубенському районі. О пів на дев’яту вечора 20 вересня на лінію "102" надійшло повідомлення від киянина про механічні пошкодження автомобіля Toyota Camry (у прес-службі Олега Тягнибока уточнили, що мова йде про Toyota RAV4 - ред.)", - розповіла Березовська.

За її словами, працівники ДАІ, які виїхали на місце аварії, пошкодженого автомобіля не застали.

"Очевидці повідомили, що водій зумів вибратись з кювета та помчав у напрямку Києва. На тій заокругленій ділянці дороги таке інколи трапляється. Хто саме був за кермом у той недільний вечір, поки невідомо", - повідомила Березовська.

Видання нагадало, що 18-річний Гордій Тягнибок є молодшим сином лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока.

Як додали "Українській правді" у прес-службі Олега Тягнибока, за кермом автомобіля Toyota RAV4 була дружина Тягнибока Ольга, яка везла сина Гордія зі Львова до Києва на навчання, однак в дорозі луснуло колесо і машина з'їхала у кювет. Обоє були пристібнуті, ніхто не постраждав. Люди, які їхали позаду, допомогли Тягнибокам вибратися з машини, а рівненські "свободівці" довезли обох до Києва і відправили машину в ремонт.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування