Енергетична блокада Криму може початися вже у жовтні - Чубаров

Середа, 23 вересня 2015, 04:49

Припинення постачання електроенергії в Криму може стати наступним етапом блокади Криму.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Ми не виключаємо, що на других етапах акції головним буде припинення постачання електроенергії, але я завжди говорю, що як на мене, це буде в жовтні місяці", - сказав він.

Також, за його словами, на КПП "Каланчак" та "Чаплинка" зберігаються великі черги вантажівок, хоча близько 40 автомобілів із двох черг учора, 21 вересня, розвернулися і поїхали по іншим містам материкової України.

"Ми переконуємо водіїв, хоча вони розуміють причини цієї громадської блокади Криму, але в них є роботодавці, тепер вони очікують від них команд", - сказав голова Меджлісу.

Коментуючи наявну інформацію про те, що "Укрзалізниця" не припинила постачання вантажів до окупованого Криму, Чубаров сказав, що він "не ставить цю інформацію під сумнів, але не може, на жаль, її підтвердити".

З 20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму з продуктами і товарами, ініційована Меджлісом кримськотатарського народу. За інформацією координаційної ради акції, через адміністративний кордон будуть безперешкодно пропускати пішоходів та легковий транспорт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування