Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Волині силовики влаштували рейд на копачів бурштину, ті перекрили шосе

Середа, 23 вересня 2015, 14:20

У Волинській області нелегальні копачі бурштину перекрили варшавське шосе після рейду правоохоронців на місце незаконного видобутку у лісі.

Як повідомляє прес-служба обласної міліції, до рейду були залучені близько тисячі силовиків різних відомств, а також БТР та сільськогосподарська техніка для перекриття трас.

Зранку правоохоронці затримали чотири транспортних засоби та 17 людей. Вилучено бурштин, гроші та інвентар для видобутку бурштину, розпочато кримінальне розслідування.

Фото: МВС Волинської області
 

У свою чергу нелегальні копачі перекрили трасу і зібралися біля міліцейських блокпостів з вимогою пропустити їх на місця видобутку. Зокрема, вони розпалювали вогнища.

Волинь. Маневицький район. Копачів вигнали з родовищ. Міліціонери стоїть на блокпостах, не пускають стрателів на родовищ...

Posted by Інна Білецька on Tuesday, September 22, 2015

Як додає "Громадське", заступник голови УМВС Волині Анатолій Шумик біля села Лісове особисто вів переговори з місцевими мешканцями, які вимагали пустити їх в ліс. Ті наполягали, що живуть тут і видобуток бурштину є для них способом заробляти гроші.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування