Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Подмосков'ї загинув відомий активіст арт-групи "Війна"

Четвер, 24 вересня 2015, 16:11

22 вересня в підмосковному Домодєдовому загинув відомий активіст російської арт-групи "Війна" Леонід Ніколаєв на прізвисько Льоня Йо***тий.

Про це йдеться в повідомленні лідера гурту Олега Воротнікова, розміщеному на сайті "Війни".

"Позавчора увечері не прийшов з роботи. Розбився, опилюючи йо***ті дерева. Впав у кому і помер у реанімації", – заявив Воротніков.

Ніколаєв відомий як ініціатор і учасник багатьох вкрай зухвалих акцій арт-групи "Війна", зокрема – атаки на урядовий автомобіль з синім відром на голові (в знак протесту проти використання мигалок і "станово-кастового поділу суспільства"); акції "Х** в полоні у ФСБ", в рамках якої був намальований 65-метровий фалос на розвідному мосту перед будівлею ФСБ у Москві, який піднявся разом з мостом, а також багатьох інших.

Леонід Ніколаєв. Фото: арт-група "Війна"
 
 

"Рідкісний сміливець. Твердий, упертий, надійний. Зразок для масового виробництва, стачаний з кращого людського матеріалу. Затримувався поліцією десятки разів, викрадався спецслужбами. Побував у російській в'язниці і вийшов звідти завдяки вашим зусиллям, розкошеливши багатого Бенксі на заставу ... Він був вірним", – додав Воротніков.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування