Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У суді над Мосійчуком Ляшко накинувся на прокурорів

П'ятниця, 25 вересня 2015, 10:15

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко перед розглядом апеляції на арешт свого однопартійця Ігоря Мосійчука у Апеляційному суді Києва спробував влаштувати бійку з прокурорами.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з зали засідань.

Ляшко накинувся на прокурорів Миколу Наливайка і Сергія Капишина зі словами "Я тебе, с*ка, з-під землі дістану". За словами кореспондента УП, видимих причин такий поведінці не було.

Депутата стримали міліціонери.

Всі фото: Роман Кравець, УП 
 

Ляшко заявив, що докази проти Мосійчука збирали незаконно – без дозволу Верховної Ради.

"Вся ця справа закінчиться пшиком, а всі ці мразі сидітимуть на лаві підсудних разом з Порошенком", – сказав він.

Ляшко також заявив, що Адміністрація президента "спеціально розповсюджує чутки, що мінімум вісім депутатів хочуть вийти з РПЛ".

"Я знаю, що мінімум проти шести нардепів порушені кримінальні провадження. Їх шантажують, що вони нехай вийдуть з фракції, або будуть внесені подання на їх арешт. З ними зустрічаються депутати від БПП Кононенко, Третьяков, Загорій і проводять з ними переговори", – сказав він.

Ляшко додав, що "ніхто з фракції не йде".

У свою чергу Мосійчук заявив, що не уповноважував адвоката подавати апеляцію, через яку відбувається нинішній суд. Він додав, що ця апеляцію буде відкликана. Також він попросив перенести засідання на іншу дату.

 

"Мій захисник Мамалига лише вчора подав заяву про апеляцію. Ні мої рідні, ні я не уповноважували Кушнірука подавати апеляцію. Прошу відхилити заяву Кушнірука як неналежну і перенести розгляд апеляції, яку підготував мій захисник", – сказав він.

У коментарі "Українській правді" колега Мосійчука по фракції Андрій Лозовий заявив, що Кушнірук не є адвокатом Мосійчука і не діяв від його імені.

"Шляхом маніпуляцій з правозахисниками без відома Мосійчука, його рідних та офіційного захисту був введений у справу адвокат Кушнірук, який подав дуже неякісно, нашвидкуруч підготовлену апеляцію, дуже оперативно було призначено засідання, щоб завалити апеляційну скаргу", – заявив він.

Лозовий вважає, що за цим стоїть СБУ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування