Порошенко нагадав, як ставиться до застави для "тяжких корупціонерів"

Субота, 26 вересня 2015, 11:47

Президент Петро Порошенко підтримує пропозицію про недопущення застосування до осіб, які підозрюються чи обвинувачуються у вчиненні тяжких чи особливо тяжких корупційних злочинів, запобіжного заходу у вигляді застави.

Про це йдеться у відповіді Порошенка на електронну петицію № 22/000215-еп "Відміна грошової застави для корупціонерів", яку розміщено на сайті офіційного інтернет-представництва президента. 

"Необхідно законодавчо запровадити обмеження щодо застосування застави до високопосадовців, які підозрюються чи обвинувачуються у вчиненні корупційних злочинів. Саме тому одним із важливих завдань для парламенту є розгляд законопроектів із зазначеного питання та вироблення компромісу щодо законодавчих змін у частині обмеження застосування застави до корупціонерів", - йдеться у відповіді.

Також вказано, що Верховній Раді запропоновано "за результатами всебічного обговорення прийняти закон, який би врегулював питання щодо застосування запобіжних заходів до осіб, які підозрюються чи обвинувачуються у вчиненні корупційних злочинів".

Як відомо, раніше Порошенко висловлювався за скасування або значне підвищення розміру застави у подібних судових розглядах

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...