Штаб: У зоні АТО бездоганна "тиша". Погіршується криміногенна ситуація

Субота, 26 вересня 2015, 19:27

Упродовж суботи - з опівночі до 18:00 - в зоні АТО повністю зберігався "режим тиші", вздовж усієї лінії розмежування не зафіксовано випадків відкриття вогню і на тимчасово окупованій території.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО ввечері 26 вересня.

"Слід зазначити, що за нашими оперативними даними на територіях невизнаних республік продовжує погіршуватися криміногенна ситуація. В першу чергу напади на цивільних осіб, мародерства та грабежі здійснюють озброєнні бойовики, яких практично не можуть контролювати ватажки", - зазначили у штабі.

"Так, у вересні у населеному пункті Приморське зникло двоє місцевих жителів, які їхали машиною з причепом. Через два тижні тіла цих людей було знайдено у с.Сосновське у власному причепі з кульовими пораненнями в голову. Авто зникло", - підкреслили у штабі.

"Також нещодавно в районі с. Октябрь Новоазовського району на виїзді на українську сторону бойовики затримали цивільні автомобілі мешканців району з вантажем морепродуктів. Після перевірки документів так звані ополченці конфіскували весь вантаж без будь-яких пояснень", - додали у прес-центрі АТО.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News