Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Внаслідок теракту в Одесі пошкоджено 45 квартир

Понеділок, 28 вересня 2015, 12:03

Внаслідок теракту в Одесі, який стався біля будівлі обласного управління СБУ 27 вересня, пошкоджено понад 20 житлових будинків, завдана шкода перевищує 250 тисяч гривень.

Про це в понеділок на апаратній нараді заявив мер Одеси Геннадій Труханов, повідомляє УНІАН.

"Пошкоджено 21 будинок, 45 квартир, 15 нежитлових приміщень, загальна площа скління житлових квартир (зі старими дерев'яними рамами) – 130, загальна площа дерев'яних віконних блоків у парадних – 300, металопластикових віконних блоків – 41. Точну суму сказати не можу, але завдано шкоди на суму понад 250 тис. грн", – сказав міський голова.

Мер також доручив департаменту безпеки міськради забезпечити охорону об'єктів (квартир, офісів), що залишилися через вибух без шибок.

За словами директора департаменту міського господарства Одеської міської ради Олександра Козловського, у неділю до пізнього вечора проводилося скління вікон, в першу чергу, квартир, розташованих на нижніх поверхах. Він пообіцяв завершити скління житлових квартир до кінця понеділка, в під'їздах роботи триватимуть довше.

В 10 пошкоджених квартирах комунальники не змогли зайти для проведення віконних вимірів, оскільки власники житла у від'їзді.

Упродовж неділі 19 медиків ходили  по квартирах всіх городян, які проживають в епіцентрі вибуху, для надання медичної допомоги. Одній дворічній дитині довелося викликати дитячого психіатра.

Як відомо, вибух стався в ніч на неділю. Ніхто серед людей не постраждав. За різними оцінками, потужність саморобного вибухового пристрою становить від 5 до 10 кілограмів у тротиловому еквіваленті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...