Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через вибори міліцію переведуть на посилений режим вже з 14 жовтня

Понеділок, 28 вересня 2015, 15:55

У зв'язку із виборами міліція перейде на посилений режим вже із 14 жовтня. Загалом громадський порядок 25 жовтня підтримуватимуть понад 80 тисяч правоохоронців.

Про це в понеділок у Києві на брифінгу зазначив керівник оперативного штабу МВС, радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко, повідомляє Укрінформ.

"Зараз по Україні сформовано різного роду виборчих комісій понад 40 тисяч. І за нашими підрахунками, для того, щоб забезпечити виборчий процес, його охорону, якщо порахувати по 2 правоохоронці (на виборчу дільницю - ред.) - це нам потрібно якнайменше близько 80 тисяч чоловік. Це велика кількість", - сказав він.

Він зазначив, що для охорони громадського порядку під час місцевих виборів також залучатимуться прикордонники в прикордонних областях (в 30-кілометровій зоні), військовослужбовці Національної гвардії і курсанти вищих навчальних закладів МВС.

За словами прес-секретаря МВС України Артема Шевченка, наразі в кожному регіоні спеціально сформовані резерви з числа підрозділів особливого призначення.

"Якщо ситуація буде загострюватись, резерви будуть задіюватись", - пояснив він.

Стойко повідомив, що з 14 жовтня міліція перейде на посилений режим роботи. Патрулювання буде здійснюватись безпосередньо біля виборчих дільниць і в місцях проведення агітаційних заходів.

"Ми заздалегідь готуємось до того, аби убезпечити будь-які негативні прояви під час виборів", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...