Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін не виключає, що піде на четвертий президентський термін

Вівторок, 29 вересня 2015, 07:10

Президент Росії Володимир Путін заявив, що не впевнений, чи скористається він правом висунутися на четвертий президентський термін.

Про це пише РБК.

У відповідь на запитання, як довго він хотів би перебувати при владі, президент відповів, що це залежить від багатьох причин.

"Як довго, залежить від двох обставин. Перше - безумовно, є правила, передбачені конституцією, і вони точно не будуть порушені з мого боку. Але я і не впевнений, що я повинен повністю скористатися цими конституційними правами. Це вже буде залежати від конкретної ситуації в країні, в світі і від моїх власних настроїв", - заявив Путін в в інтерв'ю американському журналістові Чарлі Роузу.

На питання, яку він хотів би залишити після себе спадщину, Путін відповів, що "Росія повинна бути ефективною, конкурентоспроможною, зі стійкою економікою, з розвиненою соціальною і політичною системою, гнучкою до змін всередині країни і навколо неї".

Інтерв'ю було записано напередодні поїздки Володимира Путіна в Нью-Йорк на ювілейну сесію Генасамблеї ООН, деякі витяги з нього були опубліковані, однак повністю воно стало доступно тільки вранці 29 сентября (цитати подано за публікації на сайті Кремля).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування