Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: Крім припинення вогню, РФ не виконує жодного пункту Мінських угод

Вівторок, 29 вересня 2015, 19:19

Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія не виконує жодного пункту мінських угод за винятком припинення вогню на Донбасі.

Про це він заявив в інтерв'ю американському виданню The Washington Post у вівторок.

"Справді, ми не маємо результатів мінських угод за винятком припинення вогню — немає ні виведення важкої артилерії та озброєння із зони бойових дій, ні виведення російських військ із окупованих територій, і ми не повернули контроль над російсько-українським кордоном", - сказав Порошенко

Президент України зазначив, що хоча режим припинення вогню на Донбасі загалом дотримується, не виконаними також є зобов'язання із звільнення незаконно затриманих і засуджених громадян України, а також із подолання катастрофічних гуманітарних умов на окупованих українських територіях.

"Ми повинні добре скоординувати дії, щоб підштовхнути Путіна (президента Росії Володимира Путіна) виконувати зобов'язання Росії, на які вона погодилася і підписала угоду в Мінську. Зараз цей процес у небезпеці через плани Путіна провести незаконні фейкові вибори на окупованих українських територіях у Донецькій та Луганській областях", - сказав Порошенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування