Арбузов судитиметься з ГПУ

Четвер, 3 вересня 2015, 11:55

Оголошений у розшук соратник Януковича Сергій Арбузов вирішив судитись із Генпрокуратурою.

Про це він написав у своєму Facebook.

Решил посудиться с нашей прокуратурой. Мои адвокаты подали иск в Печерский районный суд г. Киева с требованием признать ...

Posted by Сергій Арбузов on 3 вересня 2015 р.

Арбузов повідомив, що його адвокати "подали позов у Печерський районний суд Києва з вимогою визнати недостовірною інформацію, поширену ГПУ".

"Одночасно в Генпрокуратуру подано офіційну заяву про вчинення кримінальних злочинів колишнім керівником відомства Олегом Махніцьким", - написав Арбузов.

За його версією, 7 березня 2014 року ГПУ передала послу ЄС Яну Томбінському повідомлення за підписом Махніцького про те, що проти Арбузова порушено справу за привласнення коштів держбюджету.

"Саме цей лист став причиною того, що я потрапив під санкції Євросоюзу. Однак, сумне й одночасно смішне те, що на момент складання листа кримінального провадження проти мене не існувало в природі", - запевняє Арбузов.

Як відомо, Арбузов, який за часів Януковича займав різні найвищі державні посади і вважався одним з найближчих до "Сім'ї", внесений у санкційний список ЄС одразу після втечі з України.

ГПУ повідомила, що у Європі заарештовані гроші Арбузова: 451 тис. євро в Австрії, 13 млн швейцарських франків у Швейцарії та 675 тис. євро у Великобританії.

Нещодавно в український публічний простір спробував повернутись і найближчий соратник Арбузова Олександр Клименко. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування