Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов зрадів арешту лідера одеського Автомайдану

Середа, 9 вересня 2015, 06:58

Екс-голова ЦВК, колишній член Партії регіонів, депутат від Опозиційного блоку Сергій Ківалов зрадів затриманню лідера одеського "Автомайдану" Євгена Резвушкіна.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, в Одесі суд заарештував лідера одеського Автомайдану Євгена Резвушкіна. Йому інкримінується хуліганство і погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів.

З цього приводу, колишній регіонал написав, що "справедливість починає торжествувати". Він упевнений, що це саме Резвушкін найняв тракториста, який зніс паркан на території Будинку прийомів Міжнародного Гуманітарного Університету, більш відомого як "замок Гаррі Поттера", а фактично - одного з будинків Ківалова, назвавши це актом вандалізму.

Справедливость начинает торжествовать!Сегодня, в очередной раз, правоохранительными органами был задержан одесский бесп...

Posted by Sergey Kivalov on 8 вересня 2015 р.

Раніше Ківалов назвав проникнення активістів в Одесі на територію цього будинку "кримінальним злочином" і "повним бєспрєдєлом".

Як відомо, активісти "Автомайдану" влаштували "день відкритих дверей" в будинку, власником якого вважається Сергій Ківалов.

Як нагадали активісти, великий багатоповерховий будинок "зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом і яхтами" оформлений як один з корпусів Міжнародного Гуманітарного Університету, хоча насправді ним не є.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування