Нардеп знайшов у Піскуна розкішну віллу під Каннами

Понеділок, 12 жовтня 2015, 16:25

Колишній генеральний прокурор України Святослав Піскун є власником розкішної вілли у містечку Ле Канне на Лазурному узбережжі поблизу Канн.

Про це у своєму блозі на "Українській правді" пише народний депутат Сергій Лещенко (БПП).

Він вказує повну адресу вілли: 1745 Chemin des Collines, Le Cannet, France 06250.

Будинок оформлений на компанію SCI Kuasar, яку придбано на його дружину Світлану Піскун та дочку Тетяну Іващенко у грудні 2011 року. Саме тут і жив Піскун, коли в часи Януковича втік з України.

Піскун має віллу на Лазурному узбережжі 
 Піскун оформив віллу на компанію своєї дружини та доньки. Фото Сергія Лещенка

Лещенко наводить витяги з реєстру французьких компаній, а також кадастру міста Ле Канне. Земельна ділянка Піскуна має номер 181.

 Вілла зареєстрована на компанію дружини та доньки Піскуна. Для збільшення натисніть на зображення
 Піскун жив не в "Буковелі", а на Лазурному узбережжі. Його ділянка - 181. Для збільшення натисніть на фото

Раніше нардеп заявляв, що Піскун підробив документи – проставив фальшиві штампи у свій закордонний паспорт, аби створити уявлення, що він в часи Януковича жив в Україні, і має право балотуватися на виборах 2014 року.
Піскун стверджував у суді, що цілий рік жив на базі в "Буковелі".

"Фальшиві штампи в паспорт були проставлені в Дніпропетровському аеропорту, який контролював Ігор Коломойський.  Так само Коломойський володіє "Буковелем", який створив алібі для Піскуна. І саме завдяки Піскуну десять років тому, в 2005-му Коломойський уник кримінальної справи за замах на вбивство адвоката Карпенка. Закриття справи коштувало 50 мільйонів доларів. Сума була багато разів повернута Коломойським назад через Укрнафту", - пише Лещенко.

Нардеп зазначив, що вже не один місяць домагається порушення кримінального провадження проти Піскуна за підробку документів.

Минулого тижня прокуратура Києва повідомила, що екс-генпрокурор тепер під слідством.

"Сподіваюсь, що цей епізод доповнять незаконним збагаченням і хабарництвом, а вілла на Лазурному узбережжі Франції з місця перепочинку від української буденності перетвориться на речовий доказ у справі", - пише нардеп. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування