У Херсоні знову відмовилися зареєструвати Сальдо кандидатом у мери

Вівторок, 13 жовтня 2015, 21:53

Херсонська міська виборча комісія в новому складі знову відмовила в реєстрації політика Володимира Сальдо, висунутого партією "Наш край" кандидатом у мери Херсона.

Як повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії, ЦВК на засіданні у вівторок скасувала рішення Херсонського міськвиборчкому від 12 жовтня про відмову в реєстрації Сальдо кандидатом на посаду Херсонського міського голови.

При цьому Центрвиборчком зобов'язав Херсонський міськвиборчком доставити йому оригінали документів для реєстрації Сальдо кандидатом в мери Херсона.

У той же час ЦВК зазначив, що встановлений виборчим законом термін для прийняття територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидата не може бути застосований у разі допущення протиправної бездіяльності такої комісії.

При цьому в Центрвиборчкомі наголосили, що його рішення, спрямоване на відновлення порушених прав, є обов'язковим для виконання всіма суб'єктами виборчого процесу, в тому числі виборчими комісіями нижчого рівня, згідно із законом "Про Центральну виборчу комісію".

Сальдо народився 12 червня 1956 року в н.п. Жовтневе (Миколаївська обл.).

З 2001 року був головою облорганізації Партії регіонів в Херсонській області, з 2002 по 2012 роки був мером Херсона.

Нардеп в Раді VII скликання, член фракції Партії регіонів. 24 лютого 2014 року перейшов у депутатську групу "Економічний розвиток".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування