Порошенко оголосив Марушевську керівником Одеської митниці

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 13:08

Президент Петро Порошенко оголосив заступника одеського губернатора Юлію Марушевську керівником одеської митниці.

Про це він сказав, відкриваючи новий Центр адміністративних послуг в Одесі, повідомляє твіттер президента.

За його словами, Марушевська очолить митницю вже з понеділка.

Агентство "Інтерфакс-Україна" додає, що Марушевська, за словами Порошенка, є "надзвичайно ефективною і талановитою жінкою", яка має гарні організаційні здібності й змінить ситуацію на Одеській митниці.

"Буде побудований новий митний термінал, і в цьому терміналі будуть скорочені строки проходження вантажів", – сказав він.

За словами президента, це призведе до збільшення надходжень до держбюджету, а також буде сприяти швидкому будівництву траси Одеса – Рені.

"Будівництво траси почалося нарешті, причому не з Одеси, не з центру, а з Рени. І ця траса, я впевнений, відродить дуже важливий регіон для всієї України", – додав Порошенко.

Звертаючись до Марушевської, він сказав: "На ваші тендітні плечі прямо з понеділка лягає величезна відповідальність, я вас з цим вітаю і думаю, ви з цим впораєтеся".

Як заявив в інтерв'ю "Економічній правді" керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров, з понад 70 кандидатів зараз відібрано дев'ять (серед них – і Марушевська). Цього тижня повинен був відбутися черговий етап конкурсу.

Після конкурсу, за словами Насірова, він повинен подати кандидатуру переможця на затвердження Мінфіну. У п'ятницю на сайті ДФС з'явилася інформація про завершення конкурсу і подання кандидатури переможця в Мінфін і уряд.

Кандидатуру активістки Майдану Марушевської підтримував одеський губернатор Міхеіл Саакашвілі. У той же час Насіров відносився до неї скептично.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування